0 (212) 212 10 34

KVKK Kapsamında Aydınlatma Metni

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereğince Aydınlatma Metni

İşbu aydınlatma metni, İstanbul Soft Bilişim ve Danışmanlık Ltd. Şti. (İstanbul Soft) firmasından hizmet alan ve/veya istanbul-soft.com.tr (web sitesi) internet sitesini ziyaret eden kişi/kurumları bilgilendirmek amacıyla hazırlamıştır.

Veri Sorumlusu: İstanbul Soft Bilişim ve Danışmanlık Ltd. Şti

Adres: Mecidiyeköy Mahallesi No:3 Yıldırım İş Hanı Kat:2/2 ŞİŞLİ / İSTANBUL

Vergi Dairesi: Zincirlikuyu

Vergi No: 4810619925

Mersis No: 0481061992500016

TİC. SİCİL NO: 55604-5

İstanbul Soft, veri sorumlusu olarak, kişisel verilerin işleme amaçlarının ve vasıtalarının belirlenmesinden, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumludur.

Kişisel verilerinizin korunmasına önem vermekteyiz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘’KVKK’’)’na uygun olarak, “İstanbul Soft Web Sitesi”ni kullanımınızla bağlantılı olarak elde edilen verilerin toplanması, saklanması, aktarılması da dâhil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmaksızın işlenmesi ve söz konusu işlemenin amacı ile ilgili olarak sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Aktarılması

İstanbul Soft, İstanbul Soft Web Sitesi’ni kullanan müşterilerinin demo talep etmesi ve/veya iletişim formunu doldurması durumunda kullanıcının adı soyadı, mail adresi, telefon numarası, kendisine ait web sitesinin adresi gibi  bazı kişisel veriler talep etmektedir. İstanbul Soft bu kişisel verileri, formu dolduran kişiye telefon, email, whatsapp, sms yoluyla ulaşmak amacıyla kullanmaktadır. Bunların dışında İstanbul Soft aynı zamanda web sitesine giren kullanıcıların https://www.istanbul-soft.com.tr/cerez-politikasi/ linkinde bulunan çerez politikası kapsamında verilerini toplayabilmektedir.

İstanbul Soft, kullanıcılarına Google, Yandex, Youtube, Facebook, İnstagram vb. arama motorları ve sosyal medya platformları üzerinden reklamlarını yapabilir. İstanbul Soft’un yurtdışından sunucu hizmeti, mail hizmeti ve diğer hizmetleri alması durumunda kişisel verileriniz bu sunucularda bulunabilir.

Ağ Sunucusu Veri Günlüğü

İstanbul Soft Web Sitesi’ne giriş yaptığınızda, ağ tarayıcınız aşağıdaki verileri (“veri günlüğü”), internet sunucumuza otomatik olarak aktarmaya teknik olarak ayarlanır, sonrasında veri günlüğü kayıtlarına aşağıdaki bilgileri onayınız olmasa dahi kaydederiz: Kullanıcının giriş tarihi ve zamanı, web sitemizde hangi URL’den giriş yaptığı, işletim sistemi, tarayıcı tipi, tarayıcı versiyonu, IP adresi. Bu bilgiler sadece istatistiki bilgi edinmek için kullanılır ve silinir.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız

Kullanıcılar, KVKK kapsamında kişisel verilerinin kullanımı ile ilgili İstanbul Soft’a başvuruda bulunarak bilgi edinme hakkına sahiptir.

Hakların Kullanımı, Başvuru ve İletişim

KVKK kapsamındaki yukarıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi mevzuata uygun olarak noter vasıtasıyla yukarıda belirtilen adresimize iletebilirsiniz.

Veri Güvenliği

İstanbul Soft, KVKK kapsamında veri güvenliğine ilişkin olanaklar elverdiği ölçüde teknik ve idari tedbirleri almıştır. Personeline gerekli eğitimleri vermiştir.

Küçüklere Ait Veriler

Ebeveyninin veya velisinin izni olmadan küçüklerin kişisel verilerinin gönderilmemesi gerekmektedir.

Diğer İnternet Sitelerine Bağlantı

İstanbul Soft’un web sitesi üzerinden diğer sitelere, çözüm ortaklarına veya blog yazıları içerisinde bilgi vermek amacıyla diğer kurum ve kuruluşlara link verilmektedir. Bu sitelerin operatörlerinin veri koruma hükümlerine uygun hareket edip etmedikleri hususunda hiçbir etkimiz bulunmamaktadır. İstanbul Soft, link verdiği sitelerin içeriklerinden (ve o sitelerin link verdiği diğer sitelerin içeriğinden) sorumlu değildir ve bağlantı sağladığı sitelerin içeriklerine müdahale yetkisi bulunmamaktadır.

İstanbul Soft Personelinin Erişimi

İstanbul Soft personeli, müşterinin destek talebinde bulunması, sistemsel arızaların giderilmesi veya sitenin yazılım güncellemesi gibi durumlar dışında, gerekli olmadıkça müşterisinin hesabına erişmez. Müşteri hesabına erişim işlemi, sadece İstanbul Soft’un yetkilendirdiği personel tarafından yapılabilir.

Veri Yedeklemesi

Olası teknik problemlere karşı verilerinizin günlük yedeklemesi yapılmaktadır.

Güvenlik İhlallerine Müdahale

İstanbul Soft, sitenizin ve içerisinde bulunan verinin güvenliği için gerekli olan tüm tedbirleri almaktadır. Ancak internet ortamındaki hiçbir verinin mutlak güvenliği garanti edilememektedir. Ancak, İstanbul Soft bir güvenlik ihlalinden haberdar olursa, etkilenen kullanıcıları süratle ulaşır ve ilgili açıklarla ilgili bilgilendirir. Bununla birlikte oluşan açığın giderilmesi için gerekli önlemleri alır.

Sorumluluklarınız

Verilerinizi güvende tutmak için yönetim paneli şifrelerinizi yeterince karışık hale getirmelisiniz. İçinde büyük ve küçük harfler ile birlikte rakam ve noktalama işaretleri kullanmalısınız. Bununla birlikte mail şifrelerinizi de yine kırılması zor bir şekilde tanımlamalısınız.

Demomuzu Hemen İnceleyin!

Call Now ButtonHemen Arayın